Longtail Keywords VinderOver Longtail Keywords Vinder

Er zijn verschillende manieren om te begrijpen wat de zoekwoorden zijn die mensen gebruiken bij het zoeken naar de informatie online. Een van de meest populaire bronnen voor deze gegevens is Google Keyword Planner.

Helaas is het een instrument op maat gemaakt voor mensen die AdWords campagnes maken en in de meeste gevallen zal het bijna geen long tail trefwoorden tonen.

De grote bron van de long tail keywords is Google search suggest. Zoeksuggesties worden gegenereerd door het algoritme dat tot doel heeft de meest relevante suggesties te produceren voor een zoekopdracht van een gebruiker.

Hoewel het mogelijk is om handmatig trefwoorden in te typen in Google zoekbox en te proberen zinnen te kopiƫren die opduiken in de autocomplete, is het veel gemakkelijker en sneller om deze long tail trefwoorden te krijgen met behulp van Longtail Keywords Finder Tool.

Deze tool neemt uw zoekterm en query Google samen met verschillende letters en cijfers. Het zal blijven genereren lange staart trefwoord suggesties en laat je ze ook exporteren.